Vélemények erről: Titanium

 • Milán
  Kezdetben Titanium gélt vettem az erekció javítása érdekében. 3 nappal az alkalmazás után észrevettem egy vas eredményt. És 2 hét múlva a péniszem 3 cm-rel megnőtt, és fokozott érzékenységnek tűnik, maga az intimitás fényesen és orgazmussal múlik. Jó, hogy rendeltem 2 csövet.
  Titanium
 • Bence
  A Titanium gélt nem lehetett minden nap használni, de az intimitás javulása a harmadik adag után észrevehetővé vált. Most gyakran használom a krémet 30 perccel a szex előtt. Gyorsan felszívódik és nem foltozza meg a bugyit. A szexről kiderül, hogy jó minőségű és tartós. A pénisz mérete is jobbra változott.
  Titanium
 • Gergõ
  A Titanium gélt egy lány mutatta be nekem. Nem igazán hittem az eredményben, szkeptikus voltam, de valamit lassú erekcióval kellett tennem. 2 hétig megfeledkeztem a problémáról, kísérletezni kezdtem a lánnyal, szerepjátékokat játszottam. Mintha egy második szél nyitott volna meg bennem, a pénisz 4 cm-rel megnőtt.
  Titanium
 • Ádám
  Nincsenek kétségeim a vásárlásommal kapcsolatban. Az interneten megrendeltem a Titanium gélt. A tag 4 cm-rel megnőtt, nekem ez elég. Az intimitás időtartama is hosszabb lett. Korábban a lány gyakran vádolt, hogy gyorsan jöttem. Most pedig acél állóképességgel dicsekedhetek.
  Titanium
 • Dávid
  A Titanium gél biztonságos és hatékony gyógyszer a pénisz megnagyobbodásához. Online megrendeltem, és minden problémám megoldódott. A tag nagyobb és vastagabb lett, sokáig nem tudom befejezni, orgazmusra viszem a lányt.
  Titanium
Felhasználói értékelés Titanium
4.8
28