A használat tapasztalata Titanium

Andrew Barshmel, Róma, Gélélmény

A római Andrew Titanium gél használatának tapasztalata

Nem igazán szeretek erről beszélni, de szeretnék néhány szót szólni a Titanium-ről. 28 éves vagyok. Korábban aktív szexuális élete volt. Állandóan lányok voltak. 26 évesen közelebb kezdtem észrevenni az undort a szex miatt, egy lány láttán nem keltem fel, általában némi apátia volt, és maga a pénisz is petyhüdt. Szégyelltem orvoshoz fordulni, és mit tanácsolna nekem?

A drog megismerése

Úgy döntöttem, hogy szörfözök az interneten, és rábukkantam a Titanium krémre. Olvastam a véleményeket, többnyire pozitívak voltak. Úgy döntöttem, hogy vásárolok a gyártó hivatalos honlapján. Az első hét végén láttam, hogy a péniszem nagyobb lett. És nemcsak hosszában, hanem átmérőjében is. Minden hét használatával az eredmény nyilvánvaló volt. És nagyon izgatott vagyok a lány iránt is, akivel randizom.

A lány maga megjegyezte, hogy szeret velem szexelni. Most már magabiztosabb vagyok az ágyban, nem váltok partnert, csak egy állandó vagyok. A péniszem 5 cm-rel megnőtt, a merevedésem erősebb lett.

A Titanium gél pozitív tulajdonságai:

    fotó gélről, a Titanium használatának tapasztalata
  • Természetes összetétel. A szintetikus gyógyszertári gyógyszerek felsorolják a mellékhatásokat és az ellenjavallatokat. A Gel Titanium természetes összetevők alapján lett kifejlesztve, ezért bármilyen gyógyszerrel kombinálva vény nélkül értékesítik.
  • Komplex megközelítés. A gél nemcsak a péniszre hat, hanem az agy központjaira is, amelyek miatt tesztoszteron termelődik.
  • A függőség hiánya. A gyógyszer nem függőséget okoz, és hosszan tartó eredményeket nyújt.
  • Gyors cselekvés. A hatóanyagoknak köszönhetően a gél gyorsan felszívódik és azonnal működésbe lép.

Hogyan kell használni

Az alkalmazás nagyon egyszerű - a gélt a péniszre kell felvinni, és finoman dörzsölni kell, amíg felszívódik, és simán megnyújtja a péniszt. Az eljárást naponta meg kell ismételni egy hónapig.

Magam is éreztem ezeket az előnyöket, ezért írtam ezt az értékelést, hogy ajánljam ezt az eszközt minden srácnak a nemi kapcsolatok javítása érdekében.