Hogyan növelhető a pénisz szódabikarbónával: meg lehet-e csinálni?

Sok férfi nem elégedett a péniszének méretével, ezért megpróbálnak olyan módszert találni, amely megnöveli a péniszüket. Ebből a célból az erősebb nem képviselői sokféle receptet és módszert alkalmaznak, és közülük néhány az egészséget fenyegeti és gyógyíthatatlan patológiák kialakulásához vezet.

A hagyományos orvoslás receptjei között olyan gyógymódokat találhat, amelyek egyszerű és megfizethető összetevőkből készülnek, ugyanakkor nagy hatékonyságot mutatnak és teljesen biztonságosak. Ezek egyike a szóda. Ez a termék minden otthonban megtalálható, és költsége fillér.

Mielőtt megnövelné a péniszét szódával, meg kell fontolnia az anyag alkalmazásának fontos szempontjait és szabályait.

szóda a pénisz megnagyobbodásához

A szódabikarbóna hatékony a pénisz megnagyobbodásához?

Sok embert érdekel a kérdés, meg lehet-e növelni a péniszet szóda segítségével? Ésszerű csak a termék összetételének elemzése után válaszolni rá.

A szódát gyakran használják a hagyományos orvoslás receptjeiben, mivel kiváló gyógymód a gyulladás és a káros mikroorganizmusok elleni küzdelemben.

Ne gondold, hogy ennek az anyagnak a használatakor a pénisz ugrásszerűen megnő.

Tanulmányok kimutatták, hogy a szódabikarbóna növeli a hatékonyságot, ha más módszereket alkalmaznak, vagyis tanácsos segédelemként használni.

Hogyan növelhető a pénisz szódabikarbónával? A pénisz méretének megváltoztatásának képessége annak köszönhető, hogy az anyag akadálytalanul behatolhat a szövetekbe, és egyedülálló hatása miatt elvékonyítja a vért.

Ez a funkció teszi a port pótolhatatlanná - aktívan növeli a pénisz méretét.

A pénisz szódabikarbónával történő megnagyobbodása nem mutat normális eredményt, ha nem sportol vagy speciális eszközöket használ.

Meg kell jegyezni, hogy ez az anyag figyelemre méltóan megvédi a péniszt a sérüléstől és a különböző szövődményektől. Néhány testmozgás növelheti a vérrögképződés valószínűségét, de a szódabikarbóna egyedi összetételének köszönhetően hígíthatja a vért, ami megakadályozza a vérrögképződést.

receptek szódabikarbónával a pénisz megnagyobbodásához

A szódabikarbónával való pénisznövekedésnek több lehetősége van, mindegyiknek egyedi előnyei és jellemzői vannak.

Mindenki önállóan választ egy adott típust, és még jobb kombinálni őket, de a lényeg az, hogy ne vigyük túlzásba a megállapított adagokat.

Azok, akik tudják, hogyan lehet a péniszet szódabikarbónával növelni, azt állítják, hogy a fallosz körülbelül 1-2 centiméterrel nő. Általában ezt a port a következő formákban használják:

 • belül használt;
 • kenőcs fő komponenseként használják;
 • a tálcák készítésének egyik alkotóeleme.

Jobb vizuálisan mindent látni a pénisz szódával való bővítéséről - a videó bemutatja ennek az eljárásnak a legfontosabb szempontjait, és az alapvető szabályokról szól:

Hasznos tulajdonságai a szódának

Azok számára, akik nem elégednek meg a péniszük méretével, meg kell tanulniuk, hogyan növelhető a hímivarú hímvessző szódával, mert ez az egyik legegyszerűbb és megfizethető módszer, amelynek megvalósításához egy minimális erőfeszítés és pénzügyi erőforrás.

Néhányan nincsenek is tisztában a szóda pozitív tulajdonságaival, úgy vélik, hogy kizárólag sütéshez használják. Valójában a termék gyógyászati tulajdonságai legendásak. Részletesebben az anyag a következő esetekben segít:

 • enyhíti a túlsúlyt;
 • kiküszöböli az égési sérüléseket;
 • megbirkózik a gyomorégéssel;
 • felgyorsítja az anyagcserét;
 • normalizálja a gyomor savasságát;
 • kozmetikai célokra használják;
 • szabályozza a vérkeringési folyamatot;
 • szóda segítségével megnő a pénisz.

A pénisz megnagyobbodása a por keringési rendszerre gyakorolt hatása miatt következik be. Mindenki tudja, hogy merevedés figyelhető meg, amikor a pénisz és annak szerkezeti elemei vérrel vannak megtöltve. A szóda segíti a vérkeringés fokozását, ennek következtében a barlangi és szivacsos test nagysága megnő.

Hogyan növelheti a péniszét szódabikarbónával?

a férfi szégyenlős a pénisz méretét illetően

Mielőtt megnövelné a péniszét szódabikarbónával, számos nagyon fontos szabályt kell figyelembe vennie ennek az anyagnak a használatára. A leggyakoribb módszer a masszázs. A pozitív eredmény gyors és biztonságos elérése érdekében helyesen kell elvégeznie a gyakorlatot, különben fennáll a károsodása a fallosz érzékeny bőrének. Az eljárás több szakaszból áll:

 1. Előkészítő. Mielőtt otthon növelné a péniszét szódával, fel kell készítenie a szervet, hogy a bőr rugalmassá váljon, és fokozódjon a vérkeringés. Ehhez törölközőt kell vennie - jobb, ha előnyben részesíti a lágyabb verziót. Ezután meg kell nedvesíteni meleg vízzel, és körbetekerni a péniszen, hagyni 2-3 percig. Az eljárást többször megismételjük - legalább 3-szor.
 2. Masszázs. Nem mindenki tudja, hogyan növelhető a pénisz szódával masszázs útján, amelynek fő célja a szerv nyújtása. A megközelítések között gondoskodnia kell a helyes vérkeringés magas színvonalú helyreállításáról simán és könnyed mozdulatokkal. A pénisz megnyújtásakor nagy mennyiségű vértömeg lép be, amely után a sima masszírozás miatt egyenletesen oszlik el az összes vénában. A szódát közvetlenül a masszázs során kell kenni. Ehhez csak vegyen egy csipetnyi anyagot a kezébe, és szó szerint "bedugja" a pénisz felületébe. Az eljárás némileg hasonló a bozót alkalmazásához.
 3. Felépülés. A pénisz szódabikarbónával való növelésére irányuló gyakorlatok befejezése után vissza kell állítani a test normális működését. Ehhez csak le kell feküdni és pihenni.

A szakértők azt javasolják, mielőtt a pénisznövekedést szódával végeznék, javítani kell a hangulaton és pihenni. Gyakran a reproduktív rendszer egészségi problémái pszichológiai jellegűek, ezért megfelelően kell beállítania magát a jó eredmény érdekében.

A szexológusok szerint a férfiaknak "fantáziálniuk kell" a fejükben hiányzó centimétereket, ez lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan megszabaduljanak a komplexektől.

Szóda krémek

A szódaoldat elkészítéséhez 2 evőkanál. evőkanál anyagot, és alaposan keverje össze 100-150 ml meleg vízben. A kapott oldatban nedvesítsen meg egy gézt vagy egy kis törülközőt, és helyezze ezt a tömörítést az ágyék területére. A szövet méretének olyannak kell lennie, hogy a pénisz teljesen be legyen tekerve.

A pénisz megnövekedése szódabikarbónával krémek segítségével napi 30 napig történő felhasználást feltételez. Egy eljárás nem mutat eredményt, a módszert csak tanfolyamokon kell alkalmaznia. A testre gyakorolt hatás és a pozitív hatás fokozása érdekében egy kevés illóolajat adhat a keverékhez.

A cyparil, kardamom vagy bármely más, "férfias" illatú növény olaja tökéletes ezekre a célokra. Az illóolajok aromája lehetővé teszi, hogy ellazuljon és megfeledkezzen a sürgető problémákról, a puha textúra pedig elősegíti a test felmelegedését és a vérkeringés javulását.

Az eljárás után le kell feküdnie egy ideig, de még jobb aludni az eredmény megszilárdítása érdekében.

A szódabikarbóna belsőleg használható a pénisznagyobbítás hatékonyságának növelésére. Pozitív hatással van a test belső környezetére, nevezetesen hozzájárul a fontos szervek és rendszerek működésének szabályozásához.

Bizonyos esetekben a kis méret egyidejű kísérő betegségek miatt következik be, amelyekről a férfi talán nem is tud. Az erekció minőségének romlásához vezetnek, vagy akár impotenciát okoznak.

Az anyag használata megszabadítja a testet a méreganyagoktól és méreganyagoktól, amelyek veszélyes patológiákhoz vezethetnek.

ivószódát belül a pénisz növelésére

Az anyag bevétele előtt konzultálnia kell egy szakemberrel - egy képzett orvos megmondja, hogyan növelheti péniszét szódabikarbónával, és biztonságosan és a lehető leghamarabb végezze el.

Kis adagokban kell kezdeni - egy negyed teáskanál naponta kétszer. Ez étkezések között történik. Az idő múlásával az adag 1 evőkanálra nő. kanalak a fogadáshoz.

Az emésztőrendszer különféle betegségeinek és problémáinak megelőzéséhez szódás oldatot kell használni - 1 teáskanál 150 ml vízhez adunk. Egy kanál por. Reggel evés előtt meg kell inni a gyógymódot.

Természetesen a szóda közvetlen használata nem változtatja meg a pénisz méretét, de mindenesetre pozitív hatással lesz a férfi egészségére és pszicho-érzelmi állapotára.

A fürdőket gyakran használják a pénisz szódával való megnövelésére - a vélemények azt mutatják, hogy ennek az eljárásnak nagy a hatékonysága. A módszer alkalmazásához minden liter vízhez hozzá kell adni 100 gramm anyagot.

Ezen arány alapján a fürdő térfogata beállítható, nem kell nagyon forróvá tenni a vizet, az optimális választás 40-50 fok lenne. Nagyon fontos, hogy a fürdő lehetővé tegye a kikapcsolódást, ne okozzon kellemetlenséget és még fájdalmasabb érzéseket.

Ehhez a testet nem szabad károsítani.

szódafürdő a pénisz megnagyobbodásához

Az eljárás közvetlenül a gyakorlatok előtt mutatja a legnagyobb hatékonyságot, majd a fürdő normalizálja a pénisz vérkeringését és ellazítja szöveteit. Az eljárás időtartama körülbelül 15 perc.

Ezeket a manipulációkat a lehető leggyakrabban egy hónapon belül, de legfeljebb naponta kétszer kell alkalmazni.

A megkérdezett férfiak egyöntetűen azt mondták, hogy a szóda nagyon megbízható és biztonságos anyag a férfi "méltóság" növelésére, amely a tanfolyam során nem okozott komplikációkat.

Biztonsági előírások

A férfi reproduktív rendszer nagyon érzékeny a különféle negatív megnyilvánulásokra, ezért védeni kell a környezet és a belső környezet patogén tényezőitől.

A termék pozitív tulajdonságai ellenére ez a módszer súlyos következményekkel járhat. Ennek megakadályozása érdekében számos olyan szabályt kell betartani, amelyek lehetővé teszik az egészség rendben tartását.

Ezek a következő szempontokat tartalmazzák:

 • ha belső felhasználást terveznek, akkor rendkívül óvatosnak kell lennie, különösen, ha az emésztőrendszerben bármilyen betegség van. Ha a gyomor savas, akkor a gyógyszer rendszeres, nagy mennyiségű bevitele provokálja a gyomorhurut vagy akár fekély kialakulását;
 • konzultálnia kell orvosával, hogy kizárja a termék egyéni intoleranciájának jelenlétét;
 • olyan betegség jelenlétében, mint a diabetes mellitus, jobb tartózkodni annak bármilyen formában történő alkalmazásától, mert aktív komponenseinek hatása pontosan a keringési testekre hat;
 • tilos, ha az embernél rosszindulatú képződményt diagnosztizáltak, mert a vér az anyag több adagját követően folyékonyabbá válik, emiatt a rákos sejtek gyorsabban terjednek az egész testben;
 • el kell utasítania ennek a gyógymódnak az alkalmazását alacsony gyomorsavtartalommal, mivel ez súlyos következményekkel jár;
 • néhány férfi fokozott bőrérzékenységben szenved - a bőr fokozott szárazságot mutat. Ez súlyos irritációt vagy akár gyulladásos folyamatot okoz, ami különösen elfogadhatatlan a reproduktív rendszerben.

Fontos megjegyezni, hogy csak akkor lehet pozitív eredményt elérni, ha betartják a megállapított szabályokat. A pénisz növelésének minden módszerében a rendszerességnek nagy jelentősége van. Ha minden nap hatékony és biztonságos módszert alkalmaz, akkor ez minden bizonnyal működni fog, és néhány centimétert ad a péniszhez.

Ellenjavallatok

A készítmény használatának számos ellenjavallata van, amelyeket figyelembe kell venni, különösen bizonyos patológiák vagy krónikus betegségek jelenlétében. Ezek az ellenjavallatok a következők:

 • a bőr károsodása, kiütések jelenléte;
 • az anyag egyéni intoleranciája;
 • szerv deformációja egy kóros folyamat eredményeként (ebben az esetben nem lehet megtenni a kezelőorvos megkérdezése nélkül).

A fenti tényezők jelenlétében az anyag nem vehető fel külsőleg és belsőleg, és utóbbi esetben ezek az ellenjavallatok még többet tartalmaznak:

 • krónikus gyomorhurut vagy bármely más betegség, amely a gyomor savasságának változásához vezet;
 • allergiás reakció;
 • fekélyes formációk.

Szigorúan tilos a lejárt termék használata, ezért ellenőrizni kell, mielőtt a pénisz szódával megnövekszik. Ráadásul akkor is el kell utasítania a használatát, ha a termék normál eltarthatósági idővel rendelkezik, de a por színe sárgára változott, sajátos illata van, vagy bármilyen más eltérés van a normától.

Most már tudja, hogy a szóda hogyan befolyásolja a pénisz megnagyobbodását. A pozitív eredmény elérése érdekében be kell tartania az összes szabályt és ajánlást, valamint rendszeresen el kell végeznie az eljárásokat.

Fontos megjegyezni az ellenjavallatokat és az esetleges szövődményeket - ezek ritkán fordulnak elő, de néhány férfi mégis megjegyzi, hogy az egészségi állapot romlik.

A folyamat valószínűségének csökkentése érdekében konzultáljon orvosával - ő nemcsak a test teljes diagnózisát végzi el, hanem azt is elmondja, hogyan kell használni a szódát a pénisz növelésére.

A pénisz bővítése szódabikarbónával: vélemények, recept, hogyan kell használni

A pénisz szódabikarbónával történő megnagyobbodása az egyik módszer, amelyet a férfiak méltóságuk megvastagítására és meghosszabbítására használnak. Az orvosok és a betegek eltérően reagálnak e módszer alkalmazására. Lehetséges és hogyan lehet a péniszet szódabikarbónával megnövelni?

A szódabikarbóna használatának előnyei

A pénisz megnagyobbodását illetően a szóda hasznos, mivel normalizálja a vérkeringést a nemi szervek területén. Végül is a pénisz paraméterei az izgalom időszakában közvetlenül attól függenek, hogy a barlangtestek vérrel töltik-e meg a mennyiséget. A szóda termék lehetővé teszi a reproduktív szerv véráramlásának növelését.

Ezenkívül a szódabikarbónának a következő pozitív hatásai vannak:

 1. Megakadályozza a túlsúly növekedését.
 2. Felgyorsítja a szövetek gyógyulását.
 3. Enyhíti a gyomorégést.
 4. Normalizálja az anyagok anyagcseréjét.

Ennek a komplex hatásnak köszönhetően a szóda egyszerre több problémát képes megoldani. Nem hiába használják a test számos betegségének kezelésére.

szódabikarbóna segítségével megnöveli a péniszét

A módszer használatának megkezdése előtt elengedhetetlen egy érzékenységi teszt elvégzése.

Hogyan kell helyesen használni a szódát a pénisz megnagyobbodásához?

A pénisz megnövekedését szódával otthon különböző módon végzik. Mindegyiket érdemes részletesebben átgondolni.

Szájon át történő bevitel

A pénisz szódával történő megnagyobbodása szintén a gyógyszer belsejében történő bevitelével történik. Ehhez oldatot készítenek fél teáskanálnyi termékből és egy pohár tejből. A kapott terméket minden nap egy hónapig szedjük.

A szódabikarbóna javítja a vérkeringést, ami segíti a pénisz megnagyobbodását. Ezenkívül a termék pozitív hatással van a sperma minőségére és a spermium életképességére.

A szódaoldat nemcsak a férfi méltóságának növelésében, hanem a test megtisztításában, a rosszindulatú daganatok kialakulásának megakadályozásában, az anyagcsere normalizálásában és a testfelesleg csökkenésében is segít.

Megtisztulás

A belek a legfontosabb emésztőszervek. Tevékenységének problémái miatt a nemi szervek vérellátása megszakad. Ezért úgy gondolják, hogy a belek tisztításával jobb eredményeket lehet elérni a pénisz megnagyobbodásában.

A tisztításhoz a mikrociklusokat szódaoldattal készítik. A következőképpen készül: egy nagy kanál nátrium-hidrogén-karbonátot öntenek egy liter forró vízzel, amelyet korábban felforraltak. Adjon beöntést naponta egyszer. A terápia folyamata 30 nap.

Lye fürdők

A pénisz szódabikarbónával való növelésének másik módja az, ha lúgos fürdőket vesz. Ehhez oldjon fel 500 g szódaterméket 3 liter vízben, majd töltse fel a fürdőbe. A víz hőmérsékletének kényelmesnek kell lennie a test számára. Fürdés ajánlott legfeljebb fél óra, és befejezése után használjon kontrasztzuhanyt.

A szódabikarbónás fürdők vastagabbá és hosszabbá teszik férfiasságát. Ezenkívül ez a módszer lehetővé teszi a prosztata és a nemi szervek gyulladásának megelőzését, a test káros anyagoktól való megszabadulását.

szódafürdő recept a pénisz megnagyobbodásához

A fürdés után kontrasztzuhanyra van szükség a normális vérkeringés helyreállításához.

Készíthet koncentrált fürdőket is, amelyekbe csak le kell ülni. Ebben az esetben a férfi szerv megnagyobbodásához szükséges szódatartalom magasabb lesz, ezért fontos, hogy ne sérüljön a pénisz bőre. Ellenkező esetben kellemetlen égő érzés lesz.

Tömörít

Jó lehetőség a pénisz szódával való megnagyobbítására a borogatások alkalmazása. Ehhez keverjen össze 10 nagy kanál terméket egy liter forró vízzel. Aztán vesznek egy csíkot valamilyen természetes anyagból, belemártják az oldatba, és körbetekerik a pénisz körül.

Hagyja a borogatást 15 percig, majd öblítse le vízzel.

Ajánlatos az eljárást naponta háromszor elvégezni. Neki köszönhetően a véráramlás gyorsan növekszik, ami a férfi nemi szerv meghosszabbodásához és megvastagodásához vezet.

Masszázs

A pénisz megnagyobbodása szódabikarbónával szintén masszázs útján történik. Az eljárás fokozza a vérkeringést, normalizálja az anyagcsere folyamatokat. Mindez jótékony hatással van a férfiasság dimenzióinak javítására.

A masszázs a következőképpen történik:

 1. Korábban a pénisz bőre felmelegedett. Ehhez forró vízbe áztatott törülközőt használhat.
 2. Áztassa egy kicsit a kezét, és szórjon rájuk egy kis szódabikarbónát.
 3. A reproduktív szervet könnyű dörzsölő mozdulatokkal masszírozzák, az alaptól a frenumig haladva.
 4. Az eljárás után a szóda terméket meleg vízzel mossuk.

A masszázs ajánlott este lefekvés előtt. A beavatkozás után le kell feküdnie egy ideig, hagyja, hogy a test ellazuljon. A masszázs gyakorisága hetente 2 alkalommal.

Bozót

A pénisz nagyításához speciális bozót készítenek szódával. Erre a célra víz és étel keverékét készítik 1: 1 arányban. Az eredménynek fárasztónak kell lennie. A hatás fokozása érdekében egy kis kanál folyékony mézet és néhány csepp bármilyen illóolajat adnak ehhez a tömeghez.

Az ebben a receptben szereplő víz teljesen helyettesíthető növényi olajokkal. De csak ne használjon napraforgó terméket. Nekik köszönhetően a pénisz megnagyobbodása mellett javítani lehet a bőr állapotát, felgyorsítani a szövetek gyógyulását és megakadályozni a gyulladás kialakulását.

A pénisz megnagyobbításához egy súrolót kell a felületére vékony, egyenletes réteggel felhelyezni és körkörös mozdulatokkal dörzsölni. Az eljárást hetente legfeljebb háromszor ajánlott elvégezni.

Ellenjavallatok

Nem minden férfi végezheti a pénisz megnagyobbodását szódával. Vannak ellenjavallatok a használatához.

A következő esetekben tilos szódát használni külső szerként:

 1. Az elváltozások jelenléte a pénisz bőrén.
 2. Az anyag egyéni intoleranciája.
 3. A nemi szervek patológiája.

A szóda szájon át történő fogyasztása a következő ellenjavallatokkal rendelkezik:

 1. Krónikus gyomorhurut.
 2. A gyomor savasságának megsértése.
 3. Az emésztőszervek peptikus fekélye.
 4. Allergiás reakció.

Soha ne használjon lejárt szódát. Ezért fontos, hogy biztosak legyünk a frissességében. Fontos figyelni a por színére és ízére is. Ha az árnyalat sárgás, és az illata kellemetlen, akkor tilos a terméket használni.

pénisz mérete szódabikarbóna használata után

Néhány férfiakban a hímvessző merev állapotban kevesebb, mint 10 cm, ilyen kóros állapot esetén a szóda használata nem ad eredményt.

Egyéb receptek a pénisz bővítésére szódabikarbónával

Használhat mézet, olívaolajat, sőt mentolos balzsamot is a szódabikarbóna fokozásához. Vizsgáljuk meg a hasonló recepteket részletesebben:

 1. Szóda és olívaolaj. Ennek az egyedülálló keveréknek kettős hatása van: egyrészt a szódabikarbóna javítja a véráramlást, másrészt az olaj növeli a szövetek rugalmasságát. A jogorvoslat megszerzéséhez alaposan összekeverve 3 evőkanál szódát és olívaolajat kell bevennie. A kenőcsöt finoman mozgatják a péniszbe.
 2. Szóda és mentol balzsam. Mivel ez a balzsam számos hasznos illóolajat tartalmaz, pozitív hatással van a szervezetre, normalizálja a véráramlást és elősegíti az anyagcsere folyamatok javulását. A termék elkészítéséhez a szódát kis mennyiségű vízben fel kell oldani, amíg pépes keveréket nem kapunk, majd a készítmény minden evőkanáljához gyufafej nagyságú balzsamot kell adni. Az így kapott masszát a perineumra és a péniszre viszik fel. Ha égő érzés lép fel, a terméket azonnal le kell mosni hideg vízzel.
 3. Szódát és mézet a pénisz megnagyobbodásához. Helyesen főzve nagyon erős termék. A pénisz szódával való megnöveléséhez egy teáskanál szódát kell kevernie 0, 5 teáskanál folyékony mézzel. A kész terméket néhány percig a péniszre visszük fel, majd meleg vízzel le kell mosni.
 4. Szóda és ginzeng. Ezt a gyógynövényt gyakran használják a szexuális diszfunkció leküzdésére. A ginzeng szódabikarbónával történő alkalmazása valóban magas terápiás hatást eredményez. A szóda szódával való megnagyobbodásának receptje a következőképpen készül: pépes keverékben, amelyet a szódának kis mennyiségű vízzel való hígításával kapunk, hozzá kell adni a keverőben összetört 3: 1 arányú friss ginzenggyökeret. Dörzsölje a kenőcsöt a pénisz és a szemérem területére.

Negatív hatás a testre

A szódabikarbóna természetes termék, ezért használata gyakorlatilag ártalmatlan. De nem szabad elragadni a szénhidrogén használatával. Ellenkező esetben a szóda károsíthatja a testet.

A termék nagy adagokban történő gyakori használata károsíthatja a gyomor-bél traktus nyálkahártyáját. Ez viszont provokálhatja a fekélyek megjelenését a szervek belső felületén.

Ha a szódát vízzel kombinálják, szén-dioxid képződik. Ennek eredményeként a szódaoldat alkalmazása túlzott gázképződést és puffadást okozhat.

Milyen hatás várható

Sok férfi, aki meg akarja növelni nemi szervét, kíváncsi arra, hogy milyen hatás várható a szódabikarbóna használatakor.

Először is nem kell reménykedni a csodában, mert garantáltan csak műtéti módszerrel növeli a péniszt.

A szóda alapú receptek inkább gyógyító hatással bírnak, ami azonban a pénisz enyhe növekedéséhez vezethet. Így a valódi pénisznövekedés a szóda segítségével 1-2 cm-en belül van.

Szakemberek és férfiak véleménye

A pénisz szódabikarbónával való megnövelésének módszerével kapcsolatban megtalálható az orvosok és maguk a betegek pozitív és negatív véleménye.

A betegek szerint ez a megnövekedési módszer segít abban, hogy a férfi méltóság 1 cm-rel hosszabb legyen már az első használat után egy hónappal. Az orvosok véleménye megoszlik, vannak, akik kategorikusan ellenzik a szóda alkalmazását, mások ebben támogatják a férfiakat. De minden orvos és beteg egyetért abban az álláspontban - a szóda termék hobbija negatív egészségügyi következményekkel jár.

A pénisz szódával való megnövelésének módszere hatékony módszer, de alkalmazása során különös gondosságot igényel. Ha az eljárásokat megfelelően hajtják végre, az eredmény nem sokáig várat magára.