Hogyan lehet nagyítani a péniszét

Pénisznagyobbítás hosszabbítóval

Sok férfi elégedetlen a pénisz méretével. Az orvosok szerint azonban a fő ok a szerv használatának képtelensége, a nő nemi elégedetlensége és a sztereotípiák.

Ma számos lehetőség kínálkozik arra, hogyan lehet megnövelni a péniszét. Sokan úgy gondolják, hogy csak a műtét növeli a hímvessző hosszát és vastagságát, azonban manapság számos alternatív módszert alkalmaznak, amelyek lehetővé teszik a férfi méltóságának meghosszabbítását otthon. A legfontosabb az, hogy mindent egyértelműen mérlegeljünk, elemezzük, mennyire problematikus a helyzet, érdemes-e egyáltalán fellépni a férfi nemi szervének növelése érdekében.


Átlagos péniszméret és normák egy adott életkorra

Meg kell jegyezni, hogy a pénisz méretében a "norm" pontos fogalma nem létezik. De mégis, statisztikai tanulmányok vezérelve, bizonyos tendenciák megfigyelhetők.
A pénisz növekedése 9 évesen pubertással kezdődik. Nyugodt állapotban (nem felálló) az átlagos értékek a következők:

 • 10-12 éves korban a férfi nemi szerv átlagos mérete 4 cm, évente 0, 5-1 cm-rel növekszik. A normától való eltérés másfél cm-en belül lehet.
 • 13-15 éves - átlagos hossza 5-6 cm.
 • 16-18 éves - átlagos péniszhossz 7-9 cm.

Izgatott állapotban (erekció) a férfi pénisz átlagos hossza:

 • 10-12 évesek - 9-10 cm;
 • 13-15 éves korig - a norma 12-15 cm;
 • 16-18 éves - 13-16 cm.
 • 18 éves kortól a pénisz hossza maximálisan megnő, és a későbbi változások csak átmérőben figyelhetők meg.

A pénisz nagyításának módjai

Minden nap új módszerek vannak a férfi nemi szerv meghosszabbítására. Az eredmény csak műtéti beavatkozás esetén garantálható.

Művelet. Ez a legradikálisabb lehetőség, nem minden férfi meri megoperálni a nemi szervet műtéttel. Természetesen a műtét más módszerei alacsonyabb rendűek, de magas ára sokak számára elérhető. Kétféle műtéti beavatkozás létezik:

 • Növekszik a hossza.
 • Sűrítés.

A klinikán, helyi érzéstelenítés alkalmazásával, a műtét révén a pénisz 4 centiméterre megnagyobbodhat. Ezt az eljárást plasztikusnak nevezik, és ligamentotómiának nevezik. A falloplasztikát főleg magánklinikákon és urológiai központokban végzik.

Meg lehet-e növelni a pénisz hosszát otthon?

A pénisz otthoni megnagyobbodásának alternatív módszerei közé tartozik a testmozgás. Ezek lehetnek: masszázs, nyújtás, jelqing, maszturbálás, Kegel-gyakorlatok, Aaron Kemmer gyakorlatai.

 1. Masszázs. A férfi nemi szerv felépítése szivacsos testeket tartalmaz, amelyeknek a masszázs általi stimulálása elősegíti a véráramlás növekedését, ami miatt kitágulnak.
 2. Nyújtás. Ez a módszer magában foglalja a pénisz hosszának növelését nyújtással, ugyanakkor lehetőség van a vastagság csökkentésére.
 3. Jelqing. A technika lényege a masszázshoz hasonlít, hatékonysága hasonló hatásmechanizmuson alapszik. A Jelqing 3 változatban hajtható végre: száraz, nedves, kenéssel.
 4. Maszturbáció. Ha egy srác pénisznagyobbításának célja 1-2 centiméter, akkor a rendszeres maszturbáció fog segíteni. A pozitív hatás a pénisz fokozott véráramlásával jár, ami a férfi méltóság meghosszabbításának legtöbb lehetőségének az alapja.
 5. Kegel gyakorolja. A gyakorlatok célja a kismedencei rekeszizom izomzatának erősítése. Az ilyen gyakorlatok végrehajtásának fő feladata ezen izmok koncentrálása és azonosítása. Az embernek, hogy megtalálja a medencei rekeszizom izmait, WC-re kell mennie, amikor kevés szükség van rá, és a vizelés során felváltva állítsa le és folytassa ezt a folyamatot, megpróbálva érezni a pillanatban megfeszülő izmokat a megállás.
 6. Gyakorlatok: Aaron Kemmer. Ez a szerző külön könyvet adott ki arról, hogy miként növelheti a péniszét.
 7. Hosszabbító használata. Otthon meghosszabbíthatja a péniszet egy hosszabbító segítségével. Többféle típusúak: vákuum, öv, hurok. A hosszabbítók használata nemcsak a pénisz szélességének vagy hosszának növelését segíti, hanem a görbület korrigálását is. Ennek a módszernek az a hátránya, hogy a készülék használata időben meglehetősen hosszú és napi több órát is igénybe vehet. De a hatás nagyon kézzelfogható és hosszú távú.
 8. Vízszivattyú. A vákuumszivattyú meghosszabbításának lényege a pénisz véráramlásának stimulálása. Az eredmény a pénisz nyugodt állapotában marad, de a hatás időtartama legfeljebb egy nap.
 9. Krémek, kenőcsök, gélek. A rövid távú hatású krém vagy gél mindenkinek megfelel - tartalmaz egy olyan komponenst, amely a fej és a pénisz növekedését okozza. A kenőcs hosszú távú hatásának kiválasztásakor orvoshoz kell fordulni. A megfelelő kompozíciót fogja ajánlani az Ön számára.

Szódabikarbóna

A szóda egy fillérbe kerül, és mindenhol értékesítik, ezért a pénisznövelési lehetőségek hatékonyak és olcsók is.

 • A borogatások elkészítéséhez keverje össze a szódát mézzel, és alkalmazza a pénisz teljes hosszában (a fej kivételével).
 • Fürdők - segítségükkel javítják a vérellátást. Az eljárást a nemi élet előtt hajtják végre, korábban erekciót értek el.
 • A szóda bozót segít megnövelni a péniszet, és hasznos az urológiai betegségek megelőzésében. Az eljárást forró zuhany után hajtják végre, utána hidratáló krémet visznek fel a péniszre.
 • Szódamasszázs. Olívaolajat alkalmaznak a férfi méltóságra, majd a szódát és a masszázst puha szivaccsal végezzük 5 percig. Ezután két perc múlva alaposan öblítse le.

Népi gyógymódok a pénisz megnagyobbodásához

A hagyományos orvoslás számos receptet is kínál a pénisz megnagyobbodásához. Különböző gyógynövények, szódabikarbóna és méhészeti termékek kiválónak bizonyultak.

A természetben az igazán kicsi tagok száma legfeljebb öt%. Ezért ne akaszkodjon hosszan. Tanulja meg a hangszer megfelelő használatát, hogy a nő ne maradjon közömbös.